Pompieri Conține 6 produse.

Se afişează 1-6 din 6 articole
  • Mantaua Solar FB50 depaseste toate cerintele standardului EN469. Caracteristicile includ fermoar rapid, clinuri aplicate sub brat pentru mobilitate sporita, mansete tricotate din para-aramid cu gauri pentru degetul mare si aramida tratata pentru toate cusaturile. Guler potrivit tuturor modelelor de casti.  

  • Supra pantalonii Solar FB51 sunt complet captusiti si rezistenti la apa. Betelia elastica laterala permite fixare confortabila. Caracteristicile includ reflexe in conformitate cu standardul EN471, ajustare cu snur pe picior, inchidere Velcro in fata cu un clin interior de protectie.  

  • Produsul se poarta impreuna cu pantalonii Solar 4000. Este confectionat din 4 straturi de material, membrana rezistenta la umezeala, membrana termoizolanta. Reflexele rosu-argintii permit identificarea individuala. Mansetele Nomex® fixeaza manecile la purtarea manusilor.  

  • Caracteristicile supra-pantalonilor includ buzunare cargo laterale pe picioare, forma conica pe picior cu un fermoar si clini pentru a permite extinderea daca este necesar, atunci cand sunt purtati peste ghete. Deschidere laterala a buzunarelor de la genunchi permite eliminarea sau adaugarea genunchierelor.  

  • Produsul FB30 este confectionat din material Nomex Tough de inalta performanta. Caracteristici: fermoar frontal, buzunare inferioare, inchidere cu butoane pentru fixarea manusilor.  

  • Creat pentru protectia partii inferioare a corpului, produsul Solar FB31 este confectionat din material Nomex de performanta inalta. Design-ul ofera libertate in miscare. Caracteristici: bretele incorporate, betelie laterala elastica, clapa frontala. Material: Nomex®/ Lenzing® Viscose Igniug Culoare: navy EN 469  Level 2  

Se afişează 1-6 din 6 articole